cine sunt eu

Update 2021 mai jos.

Salut draga cititorule, stimate prieten  si iti multumesc ca ai ajuns pe blogul meu , despre mine iti pot spune asa  conform unui zodiac chinezesc sunt un tigru , conform celui european sunt sagetator , conform zodiacului japonez sunt imparateasa  ( alte zodiace nu mai stiu :d ) dar defapt sunt doar un simplu om care incearca sa treaca peste toate greutatile vietii cu zambetul pe fata , parerea mea e ca daca incerci sa zambesti chiar daca sufletul si trupul plange vei trece mai usor peste orice . Sunt persoana care va incerca mereu sa te amuze , sunt acel cineva care va incerca mereu sa te ajute , sunt acea persoana care de multe ori risca sa se loveasca cu capul de zid inainte sa ridice privirea si sa il vada :).

Ma numesc Petrila Florin Bogdan  nascut prin 8 decembrie 1986 ( faceti voi calculul pentru varsta ) sunt din Arad , din 1 februarie 2004 am aflat ca sufar de o boala cronica numita : diabet zaharat tip 1 insulino-dependent o boala ( defapt e cam urat sa spui ca e o boala mai bine si mai frumos si mai adevarat suna cuvantul „o afectiune „ )  depre care la inceput nu stiam nimic dar care acum a devenit cel mai bun prieten al meu, o afectiune care m-a facut sa vad altfel viata , o afectiune care m-a maturizat poate un pic fortat, o afectiune care ma face sa zambesc sa fiu mult mai optimist pentru ca ma gandesc la un lucru :

Zambeste azi , maine poate fi mai rau !

Imi place foarte mult fotografia , imi place blogging-ul , imi place natura si sa ma plimb cat mai mult posibil , imi plac oameni si sa lucrez cu ei .

Lucrez de mic copil ( de cand am terminat liceul ) in comert si asta imi place pentru ca am ocazia sa lucrez si sa cunosc foarte multi oameni .

Ca informatii ajutatoare pentru a afla mai multe despre mine puteti gasi si pe pagina mea de facebook, dar si daca cititi articole din acest blog veti gasi o parte din inima si sufletul meu asternut in randuri.

http://www.facebook.com/petrilaflorinbogdan

Nu cunosc o persoana mai optimista ca mine !!!

Mai jos niste citate care imi plac si care pot spune ca ma reprezinta :

„În ce priveşte opera mea, ea a fost mai puţin produsul inteligenţei mele cît al caracterului meu. Sigmund Freud

Cand viata ti se pare grea

Si daca vrei sa izbutesti ,

Trei arme trebuie sa ai :

Sa uiti , Sa lupti si Sa iubesti !!!

Marele regret al vieţii mele este de a nu fi avut nici unul.

O persoană puternică ştie cum să îşi ordoneze viaţa.
Chiar şi cu lacrimi în ochi, tot are puterea să spună zâmbind „e în ordine”.

„Viaţa nu este despre cum supravieţuieşti în furtună, ci despre cum dansezi în ploaie.”

Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine cand ii chemi in momentele frumoase ale vietii si in cele rele… vin nechemati.

 „Am invatat ca scrisul la fel ca si vorbitul poate vindeca dureri sufletesti „ e un citat pe care l-am descoperit recent si observ ca are dreptate in cazul meu .

Albert Pine : “Ce facem pentru noi moare cu noi, ceea ce facem pentru altii, pentru lume, ramane nemuritor”

Euripide: “Când e prea multă dragoste, nu-i aduce omului nici onoare, nici valoare”.

Update 2021 :

Ufff cate schimbari, pagina aceasta am scris-o in 2010 si are aproximativ 20 de actualizari ultima fiind in 2013, cat timp a trecut !

Ce e nou despre mine, am mai gasit un prieten( povestea o gasiti pe blog), am mai pierdut din entuziasm, am imbatranit, m-am apucat si lasat de foarte multe lucruri.

Recitind partea de sus imi aduc aminte cum eram si da credeam mult in ceea ce eram atunci, aceste citate de mai sus povesteau un pic din mine eram eu. Nu le reneg azi ci doar simt ca s-a micit partea rupta din mine care ma reprezentau.

Am sters pozele de aici, nu cred ca isi au rostul.

Lucrez in acelasi domeniu de atunci, am cunoscut multi oameni si prima reactie mereu a fost sa le dau din prima increderera maxima am fost dezamagit am fost si bucuros, intotdeauna am spus celor care am crezut ca merita aproape totul despre mine sunt oameni care ma cunosc mai bine ca familia, e bine sau va fi bine asta inca ramane de vazut.

Ma gandesc la un proiect in care sa imi mult blogul pe domeniu propriu avand un plan, dar fara a renunta la tipul de continut poate mai diversificat, incerc sa strang niste bani pentru asta (daca nu o sa ii bag in cine stie ce vicii tampite) :).

Pana una alta am inceput prin a creea o pagina de facebook : https://www.facebook.com/Bogdan86-107439168184856 o sa ii mai schimb numele pe parcurs. Ramane de vazut pe mai incolo.

Încerc și un canal de TikTok dedicat prietenului meu, va aștept pe : Diabetulprietenulmeu

http://tiktok.com/@diabetulprietenulmeu

Mda nu stiu ce sa va mai zic despre mine, povestea continua…

36 de gânduri despre &8222;cine sunt eu&8221;

  1. My7uNa 01/09/2009 / 20:06

    ai grija de sanatatea ta ca e cea mai importanta :*

    P.S : si eu sunt cu fotografiile ;))

    Apreciază

  2. Linde-monA 07/09/2009 / 16:42

    Buna. Eu sunt din Nadlac, pe aproape 😉
    Imi plac pozele tale. Am vazut si celalalt blog al tau. Si mie imi place sa fac poze 🙂
    Succes 🙂

    Apropo : am o rugaminte, daca ai putea sa schimbi la blogroll, Cafea de dimineata. Multumesc anticipat

    Apreciază

  3. mihaela 05/12/2009 / 10:30

    buna.si eu sunt cu aceeasi boala ca a ta.il am de la 1 martie 2004 si,la fel ca si tine,ma maturizat un pic fortat.dar asta e….
    ma incurajez spunandumi ca „se putea mai rau de atat”.te pup.sa ai grija de tine si daca vrei contacteazama pe mail si poate mai vb

    Apreciază

  4. Florinelu' 18/12/2009 / 16:27

    Buna ziua!
    Sunt interesat de un parteneriat prin link exchange cu acest site. In schimbul adaugarii pe site-ul dvs. a linkului http://www.ejocurifotbal.com cu titlu: Jocuri Fotbal
    Va pot adauga siteul pe 3 bloguri:
    http://florinelu.wordpress.com/ (PageRank 2)
    http://jocurinet.wordpress.com/
    http://reteteacasa.wordpress.com/

    Astept un raspuns de la dvs. pe adresa florinro83@yahoo.com . Daca sunteti de acord cu acest parteneriat, va rog sa-mi specificati numele cu care doriti sa va adaug pe site-urile mele si adresa site-ului dvs.
    Va multumesc anticipat !
    florinro83@yahoo.com

    Apreciază

  5. Dianne 23/02/2010 / 09:14

    Noah ceau! Sa ai grija de sanatate, e cea mai importanta! Si mama mea are diabet dar din categoria fara insulina si mie imi tot spune ca am dibet din diverse motive, dar nu vreau sa imi fac analize sa vad rezultatul, merg pe ideea ca ce nu stii nu iti poate face rau.

    Apreciază

    • petrila florin bogdan 23/02/2010 / 09:21

      Sa sti ca daca e sa ai e foarte bine sa afli cat mai repede ca sa sti sa iei masuri aici daca afli prea tarziu poate sa iasa cu niste mici complicatii si nu stiu daca ai vrea sa iti reprosezi la un momentdat cand poate o sa incepi sa nu mai vezi prea bine ca nu ai fost in stare sa iti faci o simpla analiza .
      Nu ai de ce sa iti fie frica de diabet sti se spune ca e o boala domneasca .
      Apropo care sunt motivele de care mama ta se leaga cand iti spune ca ai diabet?
      Ai grija de tine !!!

      Apreciază

  6. Ana Maria 17/08/2010 / 19:09

    Salut ai un blog dragut si pari un tip ok!
    Felicitari pentru blog, asteptam mai multe postari!

    Apreciază

  7. jocuri noi 02/09/2010 / 15:11

    Daca doriti sa facem link exchange cu siteul http://www.wallpapershome.ro si http://www.jocurinoipentrucopii.ro sectiunea „Parteneri”,eu va adaug blogul in cele 2 siteuri in schimbul adaugari pe siteul dumneavoastra a linkului http://www.jocurinoipentrucopii.ro cu titlul „jocuri noi”

    P.S daca sunteti de acord cu link exchange-ul va rog sa imi trimiteti si numele siteului dumneavoastra cu titlul cu care vreti sa fie adaugat

    alina2006sm@yahoo.com

    Apreciază

  8. Sa sti ca daca e sa ai e foarte bine sa afli cat mai repede ca sa sti sa iei masuri aici daca afli prea tarziu poate sa iasa cu niste mici complicatii si nu stiu daca ai vrea sa iti reprosezi la un momentdat cand poate o sa incepi sa nu mai vezi prea bine ca nu ai fost in stare sa iti faci o simpla analiza .Nu ai de ce sa iti fie frica de diabet sti se spune ca e o boala domneasca .Apropo care sunt motivele de care mama ta se leaga cand iti spune ca ai diabet?Ai grija de tine !!!
    +1

    Apreciază

  9. Popa Ion 31/03/2011 / 16:21

    Buna Florin!!!! La mine e tot aceiasi poveste ca si la tine si cred ca si la mai multi tineri …. diabetul da e o problema mare, dar nu tre sa ne gindim la rau ce va fi pe viitor, timpul o va arata pe toate … eu am de la 15 ani acum am 21. E si normal ca mam speriat si chiar am plins prima data cind am aflat, dar deja m-am acomodat. Totul va fi bine … daca te rog ceva sa faci credca no sa refuzi ….. creaza te rog un link al blogului meu la tine http://secrettalent.wordpress.com/ …. :-

    Apreciază

  10. alunelul 08/05/2011 / 14:55

    am poposit azi pe la tine si mi-a placut mult ce scrii si cum scrii…cred ca voi fi mai des pe aici..ai grija de tine 😉

    Apreciază

  11. Delia 10/05/2011 / 19:21

    Buna.Tocmai cautam anumite informatii in legatura cu terapia cu insulina.Si eu sunt diabetica,de pe la 14 ani,acum am 17:).Uneori am impresia ca numai eu sunt in situatia de a face 4 inejctii pe zi si imi vine sa uit de mine pentru ceva vreme pana cand ma automotivez/incurajez si trec peste micile „crize”.Anyway,ma ajuta sa impart grijile mele si cu alte persoane care trec prin aceeasi „suferinta”.In rest,ai grija de tine si de glicemiile tale:D!

    Apreciază

    • petrila florin bogdan 10/05/2011 / 20:02

      bna Delia , ei uite ca suntem multi in aceasi situatie si poate unii mult mai rau ca noi , e bine sa iti imparti experientele personale legate de aceasta prietenie cu diabetul asa poate mai ajuti si pe alti dar si pe tine . Te astept oricand pe blog cu comentari la articolele mele legate de diabet, numai bine si sanatate multa !!!

      Apreciază

    • ionutz46 21/05/2011 / 15:49

      Buna Delia .Si eu sunt cam in aceeasi situatie ca tn.Si eu am db zahahrat tip 1 si tot 4 injectii fac .Ce insulina ai …cate unitati faci …ce glicemii ai?multa sananate………id meu:barsan_ionutz46.

      Apreciază

  12. Lazaro 07/07/2011 / 23:05

    Sa sti ca daca e sa ai e foarte bine sa afli cat mai repede ca sa sti sa iei masuri aici daca afli prea tarziu poate sa iasa cu niste mici complicatii si nu stiu daca ai vrea sa iti reprosezi la un momentdat cand poate o sa incepi sa nu mai vezi prea bine ca nu ai fost in stare sa iti faci o simpla analiza .Nu ai de ce sa iti fie frica de diabet sti se spune ca e o boala domneasca .Apropo care sunt motivele de care mama ta se leaga cand iti spune ca ai diabet?Ai grija de tine !!!+1
    +1

    Apreciază

  13. Ioana 26/07/2011 / 13:03

    Foarte interesant totul aici …am descoperit intamplator site-ul , insa in momentele de ” criza ” in care simti ca doar tu esti diferit si toti ceilalti sunt ok , acest site iti da puterea sa mergi mai departe.
    Si eu am diabet zaharat de la 12 ani , iar acum am 34 – ( cea mai mare parte a vietii mele traita dupa aflarea vestii ca voi face injectii tot restul vietii ) . Multa vreme am fost deprimata iar intr-un final m-am resemnat . Acum privesc cu detasare si nu ma mai apuca plansul cand imi amintesc .

    Apreciază

  14. Inspirational Quotes 22/03/2012 / 13:57

    Hey There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I’ll make sure to bookmark it and return to read more of cine sunt eu Bogdan86 . Thanks for the post. I will definitely return.

    Apreciază

  15. jocuri pentru fete 26/05/2012 / 02:50

    Foarte misto acest blog, bravo ati facut treaba buna continuati tot asa.. Felicitarile mele si o zi buna sa aveti.

    Apreciază

  16. Marius 31/08/2012 / 01:31

    Salutare! Numele meu este Marius si pot sa spun ca avem ceva in comun. Eu sufar de diabet de la varsta de 7 ani si acum am 21. Cu timpul devine o rutina sa tii regim, sa iti faci insulina. Mai greu e sa iti mentii glicemia in parametrii normali. As dori sa tin legatura si cu alti tineri diabetici, daca aveti placerea.

    Apreciază

    • petrila florin bogdan 31/08/2012 / 10:07

      buna marius asa e cam devine rutina doar ca mai e o mica problema uneori te plictisesti de aceasta rutina . Te invit pe fb acolo exista deja destul grupuri create de diabetici unde sunt deja un numar acceptabil si acolo poti sa vb cu cine doresti . Sa ai o zi frumoasa

      Apreciază

  17. Javra 23/12/2012 / 12:54

    Salut, Florin! Mama ta are ce să-şi facă griji în legătură cu boala ta, dar, desigur, n-ai nicio vină. Se zice cî-i boală boierească. Nu e.
    Ai putea să-i inviţi pe toţi bloggerii bolnavi de diabet să comunice cu tine, să vă împărtăşiţi gândurile. Cred că s-ar strânge destui.
    Sărbători fericite!

    Apreciază

    • petrila florin bogdan 23/12/2012 / 13:02

      sarbatorii fericite si tie , boala mea crede-ma ca e ultima pe lista care ma ingrijoreaza in sensul ca sunt prea optimist sa ma doboare ceva de genu, e o ideea interesanta cea cu bloggerii diabetici am sa ma mai gandesc mersi de pont .

      Apreciază

  18. Che 27/03/2013 / 20:10

    Salut Bogdan, tu esti castigatorul concursului contra stress , doresc sa postez pe site-ul meu un banner cu site-ul tau!:D

    Apreciază

    • petrila florin bogdan 27/03/2013 / 20:26

      multumesc frumos sunt onorat ca am castigat in fata atator concurenti ( eram singurul 😀 ) sincer cand am scris comentariul si chiar citiind articolul nu am vazut sau dat importanta acestui miniconcurs . Din pacate blogul meu momentan nu are are banner , e doar pe baza de link dar ms de idee am sa ma gandesc sa imi fac cumva si niste bannere pe viitor .

      Apreciază

  19. Che 28/03/2013 / 21:03

    Hmm ok , pai atunci am sa fac un articol despre tine bogdan :D!

    Apreciază

    • petrila florin bogdan 28/03/2013 / 21:13

      asta nu poate decat sa ma onoreze , multumesc si astept cu mare drag parerea ta sincera despre mine din ceea ce am scris pe blog 🙂

      Apreciază

  20. puscahoreangaion 23/03/2014 / 14:25

    good luck my friend!!!! i like your blogg, thank you for this history is real and nice write!!!!!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.