all sorts of things

Da, am ales un titlu generic deoarce nu am o tema anume despre acest articol ci voiam doar sa va spun ce mai fac prietenii mei si eu pe langa ei.

Deja ma enerveaza sentimentul de a nu sti sa asociez o stare cu unul din cei doi prieteni, de fiecare data ma intreb :

– Oare ce simt acum e asociat epilepsiei? oare de ce am aceste simturi ?

Spre bucuria mea reusesc sa trec repede de ele, incer sa ma fac ocupat si concetrat pe altceva si atunci pe ideea daca ignori ceva acel ceva nu exista pentru tine, dispare si acel moment pe care il am.

Da prietenul meu vechi in ultma perrioada s-a facut simtit, am avut vreo 2 crize de hipoglicemie de mi-a trebuit ceva sa immi revin si sa merg mai departe. Ciudat sa am criza de hipo cand eu de 6 luni am Hb1AC de 9 in cap, defapt nu e ciudat ci enervant ca nu reusesc sa il scad si asta ma streseaza.

Ma mai enerveaza iarasi ca nu fac unele lucruri desi ar trebui sa le fac, nu imi place asta la mine, am nevoie mereu de un impuls pentru a face ceva si asta e un defect pe care mi-l recunosc desi nu e un raspuns bun la intrebarea de interviu : spunemi 3 lucruri bune si rele despre tine ? 🙂

Cum ar fi sa ii spui unui angajator ca sunt destul de delasator si am nevoie de un imblod pentru a face ceva nou aproape mereu:)) Bine acum poate nu se manifeste si la servici acest lucru poate fi doar pe partea personala.

Am facut ceva recent de la care nu stiu ce sa ma astept, stiu ce vreau dar nu stiu dacamerita lupta pana acolo si mai stiu ca nu e sigur rezultatul adica se poate ca el nici sa nu se intample.

Am facut un canal de TikTok, recunosc la inceput primul gand a fost, ma plictisesc acasa si defapt voiam sa imi distrag gandul de la alte actiuni devastatoare pentru mine, mi-a propus un clip pe zi dar am esuat nu pot zilnic, sunt prea obosit uneori dupa servici.

Nn am talent, nu ma pricep in ale acestui canal de miniclipuri dar am sa continui cel putin pentru moment ceva imi spune sa nu renunt inca. Canalul se numeste Diabetulprietenulmeu si da ati ghicit este dedicat acestui prieten.

Si acet blog la inceput a avut aceasi intentie, chiat mentionez in ultimul clip , teorie stiu destul practica ma omoara, asa ca am decis sa incerc sa ajung si ajut colegi de aceasi suferinta si de ce nu sa incerc creearea unei comunitati prin care sa ne putem ajuta reciproc. Suntem multi si multi ni se alatura chiar zilnic care vin si au o gramada de intrebari, nevoi asa ca merita incercat.

Mai stiu ca e un canal de nisa si ca sa ajunga vizionat si sa creasca pentru a ajunge la cei ce au nevoie e destul de greu, de aceea e un experiment si pentru mine.

http://tiktok.com/@diabetulprietenulmeu

In rest mai regret ca am pierdut un peste tare drag si cred ca e pe cale sa se mai duca unul, imi pllace acvaristica incerca sa inteleg de ce se imbolnavesc si ce pot face sa isi revina dar inca imi e greu sa vad primele simptome si aici trebuie intervenit rapid.

Incerc sa reproduc ceva specii, ma bucur de o natura intr-un ,, borcan” pentru mine e magic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.