doi ani si o ciorna de trei

Ce tie si cu viata asta?

Incercam cu totii sa stam in picioare pe baza unor principii pe care ni le atribuim singuri in care vrem sa credem si pe care spunem ca ne bazam.

Da, cam asa sta treaba la fel fel am spus si eu si inca vreau sa o spun chiar daca stiu in sinea mea ca nu e 100% real si defapt ma mint singur in unele situatii.

De la vorbe : nu as da timpul inpoi pentru nimic in lume, astazi ma gandesc ca sunt unele lucruri pe care as vrea sa le schimb in trecutul meu.

Nu regret nimic in viata mea, se transforma pe zi ce trece in sentimente de ura pe mine pentru ca nu am facut altceva atunci.

De la sentimentul impacat pe care il aveam cu prietenul meu si la modul cum credam ca ne intelegem, astazi vin si ii reprosez ca nu ma avertizat deloc si a aruncat direct pamant peste mine si de cate ori m-as scutura nu am sa scap si defapt el tot pune cate o lopata incet incet si asta e un fapt.

Imi pare rau acum ca nu am fost mai atent cu el si nu am stiut sa inteleg ca daca el tace nu inseamna ca nu face nimic, dinpotriva de la bun inceput el a lucrat si va lucra in continuare in fiinta mea.

Ce fac acum cand simt ca din cauza lui mi se coboara cerul incet pe mine pana clar in pamant voi ajunge ?

„esti nebuna , cu asta vrei sa stai, nu vezi ca e bolnav si o sa ajungi sa stai la capatul patului sau? asta vrei ? ”

Ce vorbe grele, dar atunci cand le-am auzit nu le-am dat importanta, nu credeam in ele, eu eram Zorro si nu puteam sa am probleme, am ras.Azi …. nu am ajuns inca la pat si sper sa nu ajung vreodata dar imi rasuna vorbele astea in cap mereu, mie greu,refuz sa cred.

Cand oamenii pentru care ai crezut ca merita sa fi acolo puternic, cand oamenii pentru care ai crezut ca esti tu in stare sa faci orice nu mai sunt asa cum ai vrut sau cum I-ai cunoscut, ce faci ?

Da, familia e un lucru important dar definita ei se reconstruieste mereu pentru noi si odata cu ea si crezurile noastre.

Cuvintele de mai sus stau intr-o ciorna din 2018, octombrie, eu stau in pauza din 2019 atunci fiind ultimul articol publicat pe blog. Am ales sa nu le sterg doar asa acum imi mai aduc aminte de emotiile de atunci.

Ce s-a mai intamplat de 2 ani incoace ?

Din nou spital, din nou ,, de ce eu” , alti oameni , locuri noi, prieten nou.

Multe aventuri …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.