Rise up

image

Sunt momente in viata noastra cand suntem la pamant ,momente in care credem ca nimic si nimeni nu ne mai poate ajuta si intr-o mare parte e adevarat, nimeni in afara de noi nu ne poate ajuta mai bine .
Sentimentele de deznadejde isi fac loc rapid in inima si gandul nostru , intotdeauna partea negativa se afla si se raspandeste mai repede .
Si atunci ce fac? ce faci ? ce facem ?
Trebuie sa gasim mereu metode de a ne reveni rapid pentru ca nu e ok sa stam in asemenea stari si uneori chiar nu ne permitem .
Putem gasi metodele astea de revenire in cele mai simple lucruri . Lucruri care sa ne umple sufletul de energie , de speranta si iubire .
O melodie frumoasa, o poza, un peisaj, un joc al norilor pe cer, un rasarit sau apus , o voce , orice ce iti poate spune RISE UP .
Avem nevoie de cele mai sus oricand in orice zi indiferent de starea sufleteasca si de aceea e important sa stim sa le luam zilnic aceste pastile dar pentru asta trebuie sa stim sa le recunoastem.

image

Nu vom putea recunoaste lucrurile care ne ajuta pe noi insine daca incontinuu suntem preocupati ce mai mananca capra (animalul) vecinului sau daca ne pasa atat de mult de gura targului incat ajungem sa ne modificam propria viata dupa vointa lor.
Prea mult stres pe capul nostru si din cauza serviciului , „traiesc ca sa muncesc ” e deviza care din pacate guverneaza majoritatea oamenilor si asta e trist .
Parca in inconstientul nostru s-a imementat sloganul hitlerist „munca te elibereaza” si uitam ca mai exista viata si dupa portile unei fabrici sau alt loc de munca .
Azi dimimeata la servici in cantina inainte sa imi iau cafeaua observ acest peisaj superb, m-am oprit cateva minute si ma uitam pe geam complect fermecat de aceste culori magnifice , mi-am luat cafeaua si m-am intors la geam aceste sentimente cuprinse in pozele de mai sus au fost pastila mea de energie si liniste sufleteasca .
O melodie auzita mai tarziu a completat motivele mele pentru RISE UP .
Lucruri mici care pot face minuni mari .

Un gând despre &8222;Rise up&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.