M-am nascut de ziua mea !

8 decembrie 1986 o zi caruia trebuia sa ii dedic un articol chiar daca unul mai scurt ! 

Se pare a acum 26 de ani in aceasta data pe la o ora tarzie in noapte s-a nascut primul baiat in familie adica eu , sunt norocos ca am reusit sa ma nasc de ziua mea 🙂 .

Prea multe amintiri de pe vremea aceea nu am si cunosc asa doar din spusele parintilor mei ce facem eu copil fiind , imi aduc aminte de gradinita pe unde am inceput sa fac primele bastonase care mi-au deschis drumul spre a scrie , scoala generala din cartier a trecut si ea repede prin viata mea si uita-ma ajuns la liceu sa nu uitam ca pe atunci prin liceu m-am imbolnavit si de diabet (nu dau vina pe invatatura sau pe liceu ) intr-un final l-am terminat si pe ala cumva .

Ei uite ca cica eram mai matur dupa ce am incheiat socotelile cu cladirea care mi-a mancat 4 ani din viata si am inceput sa lucrez sa cunosc lume sa observ oameni pot spune ca atunci a inceput adevarata scoala a vietii mele in momentul cand am terminat-o pe cea oficiala .

S-au dus opt ani de munca in care am reusit sa invat multe si marunte despre aproape toti si aproape toate si iata-ma in prezent despre care nu stiu ce sa va spun asa ca mai bine il las sa devina trecut ca sa va pot eventual povesti despre el .

Dupa prezent vine viitorul de la care nu am foarte multe asteptari sau nu mai am si asta pentru ca sa nu ajung prea dezamagit la final dar va pot spune asa ca mi-as dori sa ma bucur de cat mai multe zile fara probleme de sanatate , ca mi-ar place sa pot sa ma bucur de orice clipa draga traita , bla , bla ,bla, bla si ca fiecare roman bineinteles sa castig la loto :)))) (atunci cand o sa joc ).

Imi doresc ca lumea sa fie mai buna sincer sa nu mai existe atata invidie si rautate si chiar mi-ar place ca mentalitatea intregi tarii sa se schimbe pt ca suntem un popor cu o gandire mult in urma .

Fiti cu toti fericiti , bucurosi si sanatosi asa de ziua mea cadou catre voi toti !

Si ca sa inchei intr-o nota mai umoristica vin cu intrebarea :

Eu la 26 de primaveri sau ierni  sau ani , cate zile de nastere am avut ?

5 gânduri despre &8222;M-am nascut de ziua mea !&8221;

  1. lacrimidecristal 08/12/2012 / 10:27

    Nu conteaza cate ai avut, conteaza cate vrei sa ai!
    Iti doresc ca viata sa iti surada mai mult decat ar putea….soarele sa-ti lumineze fatza de cate ori privesti spre el….vericirea sa-ti picure in suflet atunci cand vrei s-o simti….iar vantul sa te imbratiseze cu sperante si realizari. La multi ani!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.