timpul:ce a fost nu va mai fi

Ai da timpul inapoi daca ai putea ? de ce ? ce ai schimba in viata ta ? ce regreti ca nu ai facut la timpul potrivit ?

Aud si am auzit foarte des vorbele : doamne ce as da timpul inapoi sa fiu iar la scoala , pai de ce , lasa evolutia sa isi urmeze cursul .

Nu stiu daca regret ceva ce am facut pana acum astfel incat sa vreau sa pot schimba trecutul eu merg pe o vorba care spune ca ce a fost a fost si gata , trebuie sa ne focalizam pe prezent si viitor .

Trebuie sa traim in prezent cu gandul la viitor si cu trecul in urma , ca poate a fost mai bine in vremurile trecute , ca poate reuseai sa ai de toate in alte vremuri , ca poate munceai pentru un ban cinstit in alte vremuri, asta e nu ne-a fost dat sa ne nastem si sa traim atunci ci trebuie sa gasim modalitati de a supravietui acum , nu cred ca are rost sa devenim nostalgici in legatura cu trecutul pentru ca nu ne mai putem creea viitorul asa cum trebuie .

Chiar daca mi s-ar promite ca nu m-as mai imbolnavi de diabet tot nu cred ca as putea renunta la prezent si viitor doar ca sa dau timpul inapoi , am cunoscut prea multi oameni importanti pt mine si mi-a creeat o altfel de gandire aceasta afectiune si parca nu as renunta la posibilitatea de a cunoste si a face ceea ce am facut pana acum .

Traieste azi si cladeste-ti ziua de maine cu gandul la ieri .

6 gânduri despre &8222;timpul:ce a fost nu va mai fi&8221;

  1. eumiealmeu 17/12/2010 / 16:10

    în fond, timpul e singurul pe care-l avem. chiar dacă eşti bolnav, dacă mai ai timp, poţi să te mai bucuri de ceea ce e în jur. un an bun – timp de calitate, alături de toţi cei care pot să-ţi dea şi să primească bucurie de la tine.

    Apreciază

  2. cony 17/12/2010 / 16:29

    Nu as da timpul inapoi. Intotdeauna cand am avut de luat o decizie m-am gandit ce as vrea sa fac, asa incat mai tarziu sa nu imi para rau. Asa ca sunt multumita de ce am facut pana acum.
    Singurul regret pe care il am e ca mi se pare ca timpul trece prea repede si nu apuc sa fac tot ce imi propun, ca si cum ar fugi pe langa mine. Dar nu l-as da inapoi !

    Apreciază

  3. observator 27/12/2010 / 21:18

    …carpe diem, traieste clipa, traieste aici si acum – sunt samburi de intelepciune straveche, pentru ca sa ne facem viata suportabila, calma si chiar mai lunga, in orice caz mai sanatoasa; trecutul e istorie, iar viitorul ar trebui sa fie cel mult un proiect, pentru ca viata sa aiba sens.

    Apreciază

  4. Bogdan 05/03/2011 / 23:02

    scurt si la subiect … Taiesteti viata, timpul trece incet incet DAR sigur !

    Apreciază

  5. ioana 24/06/2012 / 09:48

    as da timpul inapoi in ceea ce priveste o anumita relatie, si anumite decizii, in rest, nu regret nimic…tot ce e vechi trebuie inlocuit cu ceva nou.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.